10 Kasım 2013 Pazar

monferno

Monferno Chimchar'ın evrimleşmiş halidir. Chimchar alev çarkı ve alev makinesi gibi saldırılar kullanabilir. Chimchar Ash'in Poll ile savaşının ortasında bir Monferno'ya dönüştü. Artık muk yumruğu ve yakın dövüş saldırılarını kullana biliyordu. Muk yumruğu o kadar güçlüidi ki poll 'ün Electabuzz'ını tek bir hamlede yere serdi. Monferno Charizard'tan sonra aralarında ki en güçü pokemon olmuştu. 



                                                                     
                                                                       Chimchar
                     

                                                Monferno

                                                 

19 Temmuz 2013 Cuma

mewthree

Mewthree en güçlü pokemonlardan biridir. Mewthree Mewtvo nun gelişmiş halidir. Genesect Ash e saldırırken Mewtvo pisişik kalkan kullanmıştır,ve Mewthree ye dönüşmüştür... filmi çktığında daha fazla bilgi gelecek




29 Mayıs 2013 Çarşamba

corphish

Corphish çok tatlı bir pokemondur.Su tipi olan Corphish buble beam (baloncuk ışını) gramphammer (yengeç çekici) gibi saldırılar kullanır. Corphish çok güçlüdür bunu üst üste bir hariyamayı hitmonlee hitmochan ı yenmesi ile kanıtlamıştır takım savaşlarında üstün olan Corphish Swellow ile bir hariyama yenmiştir.
Corphish çok nadir bir pokemondur Ash onu şans eseri görmüştü ve 2 pokemonunuda yenen

Corphish Ash i zorladı fakat Corphish çok bitkin düştüğü içinde treecko onu yenip Grovyle ye dönüşmüştür.

24 Ocak 2013 Perşembe

Squirtle


Squirtle Ash'in ilk su pokemonudur. Squirtle Ash in ilk tercihi olmuştur fakat Squirtle'ı profesör Oak, Gary'e vermiştir. Ash in Squirtle'ı kötü bir çetenin başkanıydı. Ash, Misty ve Brock'a işkence ettiler. Squirtle, Ash'in iyi biri olduğunu anladı sonra onunla birlikte pokemon dünyasını keşfetmeye karar verdi, fakat Ash'in, Squirtle'ı yangın söndürmede iyi olduğu için polis Jenny tarafından itfaiye alanına gitti. Squirtle geliştiğinde Wartortle'a dönüşür. Wartortle çok hızlı, iyi nişan alabilen, daha güçlü bir pokemona dönüşür. Wartortle ise son gelişmesi olan Blastoise'e dönüşür. Blastoise'in iki su pompası olduğu için hydro-pompa  ve su saçıcı saldırısını kullanabilir.
Squirtle Warturtle Blastoise